Notícies

El passat cap de setmana vam fer una gran experiència amb Moi Jordana Companyia de Circ. Vam estrenar el nostre estand a la Mostra d’Igualada i vam poder contactar amb programadors, altres companyies i veure espectacles.

El passat cap de setmana vam estrenar el nostre estand a la Mostra d’Igualada i vam poder compartir la nostra feina amb el món. Vam poder parlar amb programadors, altres companyies artístiques i veure espectacles. Va ser una gran experiència que ens va ajudar a conèixer altres companyies i a obtenir informació sobre el món del circ.

A més, vam poder gaudir de les múltiples actuacions de circ que es van fer durant la mostra. Va ser una oportunitat única per veure els espectacles de prop i poder aprendre de les altres companyies.

Estem molt agraïts a la Mostra d’Igualada per donar-nos aquesta gran experiència. És una excel·lent forma de compartir el nostre treball i d’aprendre de les altres companyies de circ. Esperem que aquesta experiència ens ajudi a créixer com a companyia i a inspirar-nos i motivar-nos per seguir creant espectacles.

Compartir a les xarxes socials: