Notícies

Acabem de tornar de la nostra aventura al Líban amb Pallassos Sense Fronteres, on vam realitzar 17 espectacles per a més de 4.500 persones. Va ser una experiència inoblidable!

Us portem les últimes novetats de la nostra aventura a Colòmbia amb Pallassos sense Fronteres, on hem portat l’alegria i el riure a prop de 3200 infants i adults. Llegiu aquest article per conèixer l’experiència que hem viscut!

Mr Alret i els nostres Taller són a punt per començar a rodar per places i carrers i compartir amb vosaltres els seus jocs i pallassades. Consulta les nostres dates i no dubtis a contactar-nos per a la teva festa!

Estem encantats de començar l’any amb un premi! El Premi Zirkòlika de Votació Popular 2018, concretament. El nostre espectacle Mr Alret, de malabars i manipulació d’objectes, ha aconseguit 277 vots, el 27% del total.

Ja estem a les acaballes de la temporada de Moi Jordana Companyia de Circ, un any ple de gresca i alegria que ha fet somriure a milers de persones. Som tots molt feliços d’haver compartit el nostre art amb tanta gent.

Després d’uns dies de descans i aventures, tornem a la feina amb més ganes que mai. La Companyia de Circ Moi Jordana té un nou programa de festes i espectacles amb el Sr. Alret al capdavant.

Aquesta setmana, Moi Jordana Companyia de Circ està carregadíssima! Passarem per Fira Tàrrega, i el divendres a Vilanova i la Geltrú i dissabte a la festa major de Viladecans. No us ho perdeu!

Després de gaudir de diferents indrets de Catalunya, els membres de Moi Jordana Companyia de Circ encara tenen alguns als quals visitar. Us mostrem una foto del nostre pas per la 7ª Mostra de Pallassos de Cubelles.

Us convidem a gaudir de l’estiu amb Mr Alret! Descobriu com va acabar la seva actuació a la Festa Major de Santpedor, i consulteu l’agenda per veure on pot ser que es trobi aquest estiu!

Vam gaudir d’una tarda inoblidable a la Fira Modernista de Barcelona, amb el nostre taller de malabars, i al costat el gran professor Karoli!