Notícies

Us portem les últimes novetats de la nostra aventura a Colòmbia amb Pallassos sense Fronteres, on hem portat l’alegria i el riure a prop de 3200 infants i adults. Llegiu aquest article per conèixer l’experiència que hem viscut!

Acabem de tornar a casa després de 15 dies de gira per Colòmbia amb Pallassos sense Fronteres. L’objectiu de la nostra aventura era portar l’alegria i el riure a prop de 3200 persones, entre infants i adults. Hem fet 19 actuacions, algunes d’elles per desplaçats interns, retornats de Veneçola i veneçolans acabats d’arribar a Colòmbia.

Totes les experiències que hem viscut ens han ajudat a créixer com a persones en tots els aspectes. En Groucho Marx deia que l’humor és la raó quan la vida s’ha tornat boja. Aquesta aventura ens ha permès veure que aquesta afirmació és certa, ja que el riure és una de les claus per a connectar.

Gràcies a Acnhur Américas i Pallassos sense Fronteres per haver fet possible aquesta aventura, que ens ha portat grans emocions i ens ha omplert la motxilla de records.

Compartir a les xarxes socials: