Notícies

Aquest any, Moi Jordana Companyia de Circ no para! I el nostre Taller de Malabars és una de les activitats que més s’estan demanant. Si estàs interessat a tenir-ho a la teva festa, fira o event, no dubtis a contactar-nos a info@moijordanacirc.com.

Volem compartir amb tu tot el que oferim amb el nostre Taller de Malabars. Primer de tot, portem materials de qualitat i segurs per a la pràctica d’aquest art. Després, els nostres monitors estan preparats per ensenyar les tècniques bàsiques de malabarisme a tots els participants.

A part, els monitors explicaran les diferents històries i llegendes que envolten als malabars. I també ensenyaran les diferents variacions de malabars que s’han anat creant al llarg de la història, des de les més clàssiques fins a les més modernes.

Tot això, acompanyat d’una mica de música al fons per a que la sessió sigui més divertida i entretinguda. I al final, els participants podran fer una petita exhibició per a que els altres participants puguin veure el resultat del taller.

Per acabar, no volem deixar de dir que el nostre Taller de Malabars és una activitat segura, accessible i divertida per a qualsevol edat. Així que si vols tenir-ho a la teva festa, fira o event, no dubtis a contactar-nos a info@moijordanacirc.com. Estarem encantats d’oferir-te el millor taller de malabars!

Compartir a les xarxes socials: