Notícies

Després de gaudir de diferents indrets de Catalunya, els membres de Moi Jordana Companyia de Circ encara tenen alguns als quals visitar. Us mostrem una foto del nostre pas per la 7ª Mostra de Pallassos de Cubelles.

Aquest estiu ha estat una experiència inoblidable per a nosaltres. Hem pogut gaudir visitant diferents indrets de Catalunya acompanyats de la nostra mascota “Mr Alret”. Hem compartit moments únics i ens queden alguns per poder fer-ho.

Una de les darreres parades ha estat la 7ª Mostra de Pallassos de Cubelles, on hem pogut gaudir d’un dia ple d’activitats. Un dia on els pallassos s’han reunit per mostrar les seves habilitats i els seus números de circ per a tots els assistents.

Com a membres de Moi Jordana Companyia de Circ ens hem sentit orgullosos de participar en aquesta mostra i de poder gaudir d’una experiència única. Podeu veure una foto de la nostra visita a la 7ª Mostra de Pallassos de Cubelles a continuació.

És una experiència que no oblidarem mai i que ens ha servit per a seguir gaudint dels nostres viatges i experimentant diferents indrets de Catalunya. Ens queden alguns encara per poder descobrir i seguirem gaudint d’ells amb Mr Alret.

Foto: Montse Carrasco

Compartir a les xarxes socials: