Notícies

Aquesta setmana, Moi Jordana Companyia de Circ està carregadíssima! Passarem per Fira Tàrrega, i el divendres a Vilanova i la Geltrú i dissabte a la festa major de Viladecans. No us ho perdeu!

Gairebé sense adonar-nos ha arribat el mes de setembre i amb ell una setmana plena d’activitats per a Moi Jordana Companyia de Circ. Aquesta setmana passarem per Fira Tàrrega per participar en les activitats professionals que organitzen allí i veure algun dels espectacles que s’hi presenten. Divendres tarda, el nostre espectacle “Mr Alret” estarà a Vilanova i la Geltrú, i dissabte a la festa major de Viladecans, sense parar!

Aquesta setmana tindrem l’oportunitat de compartir els nostres espectacles amb una gran varietat de públics diferents, i això és el que ens encanta! A més, els espectacles que presentem són una mica diferents a la resta, així que estem segurs que serà una experiència única per a tots els que ens vegin.

Així doncs, no us ho perdeu! Us esperem a tots per a gaudir d’una setmana espectacular ple d’activitats professionals i espectacles amb Moi Jordana Companyia de Circ. Bon dia a tothom!

Compartir a les xarxes socials: