Som Moi Jordana Companyia de Circ

Portem creant màgia, il·lusió i somriures des del 2013.
Apropem el circ a tots els públics, des de famílies fins al públic infantil, a través dels nostres espectacles, tallers i formacions.

A qui ens dirigim?

Moi Jordana

L’any 2013 Moi Jordana, després d’anys treballant en diferents companyies de Circ i Teatre decideix iniciar el seu projecte en solitari que porta el seu propi nom i que es basa en el Clown, el Circ i l’humor gestual.

Ha guanyat el premi Zirkòlika a la votació popular de l’any 2018 amb l’espectacle “Mr. Alret“.

Forma part de Pallassos Sense Fronteres amb els quals ha viatjat a varies expedicions com Jordània, Colòmbia i el Líban.

Entre els festivals més destacats, ha actuat a: Fira de Circ de la Bisbal de l’Empordà, 7a Mostra de Pallassos de Cubelles, Fitkam i la Festa Major de Terrassa.

Carla Alabern

Nascuda el 1984, forma part de ProjectA, grup de Teatre Social durant 7 anys, en el qual realitza diverses obres i accions teatrals.

Es forma amb Putxa Nymio de Zero en conducta, i Àngela Palacios com a actriu.

Ballarina de Lindy Hop des de fa més de 10 anys, ha exercit de professora d’aquesta modaliat de ball i ha participat en diverses actuacions.

Des de fa 9 anys forma part de Moi Jordana Companyia de Circ, fent diferents tasques dins de la companyia com a tallerista i actriu.

Contractació

Per contractar els nostres espectacles, posa’t en contacte amb nosaltres trucant-nos, enviant un correu electrònic o omplint el formulari.

*. Els camps marcats amb asterisc són obligatoris.

Responsable: Moi Jordana Companyia de Circ Finalitat: resposta a sol·licitud d’informació comercial. Legitimació: el teu consentiment en aquest formulari. Destinataris: Moi Jordana Companyia de Circ. Podràs exercir els teus Drets d’Accés, Rectificació, Limitació, Oposició o Supressió de les dades a info@moijordanacirc.com. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat.